7.29.2012

Lovely Lue 200's Follower Giveaway

another awesome giveaway from Lovely Lue by Lulu

Lulu ask:
Since when did you start reading this blog?

I start reading lovelyluelue.blogspot.com when she post about the intermezzo giveaway on Indonesian Beauty Blogger group.
So, I found her blog because I joined IBB and I just joined IBB.
Then when I found Lovely Lue, I start go through her archive and read her posts.
She is truly awesome!
She even did her wedding makeup by herself!
#me want >.<

Aku baru baca lovelyluelue.blogspot.com mulai intermezzo giveaway.
Ketemu blognya juga karena gabung IBB dan belum lama gabungnya. setelah itu baru browsing2 menjelajahi blognya, dan kak Lulu Putri Wijaya ini emang keren, bahkan wedding aja dandan sendiri #pengen >.<

I will write in bahasa because the giveaway is not international.

oya, kak lulu ini lagi ngadain MASSIVE makeup giveaway di blognya,
karena followernya udah 200+, congrats kakaaak ;D
total ada SEMBILAN pemenang lhoo..
mantebbb g tuh..
aku juga ikutan, aku satu, 8 nya buat kalian deh ;p #ngarep #aaamiiin
Ini hadiah-hadiahnya:
Ada 2 kategori
Buat follower yang punya blog ada 5 pemenang :D
follower yang ga punya blog juga bisa ikutan lhoo, hadiahnya ga kalah awesome kaaaan :D
ayo cepetan ikut, ends 17 Agustus, klik gambarnya yaa
God luck for me and for you guys!

No comments:

Post a Comment

leave your comment before leaving ;)
i will reply as soon as i can here and i will visit you back..
thanks, i love comments ;D

Post a Comment